LICE

Zagrebačka špica modni ring zanosnih trendseterica

Ulična moda puna zanimljivosti

ŽIVI ME

Zagrebačka špica uvijek je izvor zanimljivih modnih kombinacija koje nas mogu inspirirati. Pogledajte kako izgleda modna šetnja zagrebačkom špicom  zadnje subote u ovoj godini iz objektiva foto znalca Marija Draušnika kojem niti jedna dobra kombinacija neće ostati nezapažena.

Ispraćaj stare godine, barem što se tiče mode, izgledao je vrlo šaroliko. Zagrepčanke su pokazale da obožavaju visoke čizme, a niti gležnjače ne zaostaju za njima. Osim već uobičajenih crnih vrlo rado se nose i one jakih boja, crvene, ljubičaste pa čak i šarene  koje su male zahtjevnije za kombinirati  jer traže pomni  izbor odjeće (kao što vidimo poneke malo i promaše pa od sebe naprave hodajuću papigu  :-)).

Tu je i krzno u svim kombinacijama. Još se vrlo rijetko mogu naći dame koje nose pravo krzno i mi se duboko nadamo da će  brzo i one shvatiti kako pravo krzno više nije stvar prestiža nego puno više pokazuje nerazvijenu svijest. Danas su umjetna krzna doista genijalna i neizmjerno zanimljiva pa ih se vrlo rado nosi.

Tajice i traperice su  neprikosnoveni vladari ceste. Traperice su još uvijek izderane, tajice od umjetne kože, a tu su nam se pojavili biseri kao posebni dodatak na njima.

Pletiva, veliki boho šeširi, šarene torbice, predimenzionirani šalovi,  military jakne nastavljaju svoj hod i u novu 2018. godinu bez straha da će biti zaboravljeni.

A sada biramo 3 kraljice zadnje špice u 2017. godini.

Prva je dama u ljubičastom pletivu s kapom i šarenom torbicom, odvažno, neobično i definitvno drugačije od drugih. Bravo!

Na drugom mjestu je ova mlada dama koja je obučena besprijekorno, savršeno usklađena, šešir, CAROLINA HERRERA torba, jakna, traperice, biseri, čizme, naočale i naravno ovo slatko čupavo stvorenje kraj nje. Otmjeno i lijepo! Bravo!

Na trećem mjestu je dama u crveno kaputu s odličnim naočalama. Vrlo jednostavno, a ostavlja snažan dojam. Bravo za sve naše špicerice, a mi jedva čekamo što će nam donijeta ova nova godina 

Facebook komentari

ŽIVI ME

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.