TIJELO

Voda kao dokaz postojanja Boga

ŽIVI ME

voda

Što znate o vodi?

Svakodnevno ju pijemo, znamo da bez nje ne možemo, sretni smo što je Hrvatska puna izvora i ima čistu vodu, a iz škole se sjećamo da je kemijski sastav vode vrlo jednostavan H2O, kisik i vodik i to je to. Naizgled voda je tako jednostavna, no znate li da se iza te jednostavnosti skriva nešto vrlo magično i još znanstveno nerješivo.

Japanac Masaru Emoto, pionir u istraživanju vode, otkrio je da molekule vode mijenjaju strukture kad vodu podvrgnemo različitim utjecajima. On je primijetio da prirodna voda – bila iz rijeke, izvora, jezera – formira pravilne kristale koji pod mikroskopom izgledaju kao snježne pahuljice. Za razliku od nje, voda iz slavine nije oblikovala kristale. To ga je zaintrigiralo pa je proširio istraživanje – vodi je počeo puštati glazbu, lijepio je na nju riječi ili ih izgovarao, pokazivao joj fotografije i proučavao što se događa. Rezultati su bili zapanjujući. Voda je na pozitivne utjecaje reagirala tako što bi formirala kristale, a na grube ili agresivne, struktura bi bila razjedinjena. Svoje otkriće je opisao u sada već poznatoj knjizi “Poruke skrivene u vodi”. Emoto je rekao da vodi danas treba  poštovanje jer kaže: “Što bolje razumijete vodu, to će vam teže biti zanijekati božje postojanje”.

Sada se možemo pitati što narušava prirodnu strukturu vode u vodovodu, zašto ona nema pravilne kristale? Da bi dospjela u naše domove, voda prolazi dug i težak put. Dovodi se kilometrima cijevi pomoću visokog tlaka. U prirodi rijeke i potoci teku meko, prilagođavajući se terenu. U cijevima voda juri pod pritiskom, udara u prave kutove cijevi, nasilno se usmjerava, što narušava njenu prirodnu strukturu. Pritom se i onečišćuje pa onda filtrira, klorira, pročišćava. Dok dođe u naš dom, već je potpuno “izmučena”. Kemijski je čista, nema teških metala, ali nema ni energije.

Mi vjerojatno niti nećemo osjetiti razliku između čiste prirodne i industrijski pročišćene vode, ali životinja ne može pogriješiti. Napravite mali eksperiment i psu u dvije zdjelice ponudite izvorsku i vodu iz vodovoda. Ne morate dvaput pogađati u koju će zaroniti njuškicu.

Slovenski istraživač Franc Kočar bavi se programiranjem vode i izradom naprava za njezino poboljšanje. Za njega je voda mistična i čarobna i odnosi se s njom s puno poštovanja.  Kaže da njezino ponašanje izlazi iz znanstvenih okvira i zalazi u područje mistike. Na sreću sve više istraživanja su počela proučavaju taj čudnovati fenomen vode i tražiti odgovore kako ona to prenosi informacija.  Sada već pretpostavljaju da je način na koji se molekule vode objedinjuju i grupiraju u skupinu tj. klastere ovisi o informaciji koju su primili.

Sada kada uzmete čašu vode, prije nego što ju automatski i nesvjesno popijete zatstanite,  pošaljite joj svoje najljepše misli i ispijate ju s puno zahvalnosti i poštovanja. Ne zaboravite, naše tijelo se sastoji od 70% vode, pa očito i njezina struktura ovisi o tome što mislimo i radimo. Gradite ljepotu u sebi! Ne možete se više pravdati da ne znate kako!

Facebook komentari

ŽIVI ME

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.