LICE

Super model i sa 88!

ŽIVI ME

Često na mnogim portalima  čitamo što nositi i kako se ponašati s 20, 30, 40….! I mi svi to upijamo, umjesto da sve te savjete inih savjetodavaca objesimo mačku o rep, mi se stavljamo u okvire i dopuštamo da nas godine određuju

Pogledajte kako moda izgleda iz ugla žene koja  je i sa svojih 85 godina još u tom svijet.

Upoznajte fascinantnu osobu, super modela  Daphne Selfe. Ništa ne bi bilo neobično da Dafne nema 88 godine. Fantastično zar ne?

Priča koja će vas uvjeriti da nikada nije kasno

Prije par godina  Daphne bila glavna zvijezda dobrotvorne akcije  Big Bra Hunt gdje se skupljaju donirani grudnjaci za prikupljanje novaca za siromašne u Senegalu. Daphne je bila zaštitni znak kampanje obučena kao Material Girl u legendarnom korzetu Jeana Paula Gaulthiera. Madonna je ovaj korzet nosila 1990 na svojoj Blonde Ambitionturneji.

Daphne priča kako je nekada u modnoj industriji bilo puno ljepše. Žene se nisu morale izgladnjivati i biti toliko mršave i koščate, niti toliko visoke. Žene su bile žene, lijepe, nježne i nadasve elegantne. Danas je riječ elegantna zamijenila riječ seksipilna, a to joj se baš i ne sviđa.

Kaže da nikada nije imala nikakve plastične operacije niti išta slično, ne boji se starosti. To je nešto što je neminovno i nitko tome ne može pobjeći. Svim srcem nastoji biti vesela i u svemu vidjeti dobru stranu, kaže:“Vesela sam kada stavljam moje kapi za glaukom u oči jer mi od njih rastu trepavice. Sve stvari na svijetu imaju dobru i lošu stranu, a koju stranu ćete odabrati ovisi samo o vama, pa tako o vama ovisi i da li ćete biti sretni ili nezadovoljni i grintavi. Ja sam izabrala biti sretna i nitko me ne može nagovoriti na suprotno!“

Što reći, genijalna žena!!! Više o Daphne pronađite na daphneselfe.com

 

via:dailymail.co.uk

Facebook komentari

ŽIVI ME

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.