LICE

Što se dogodi kada se nađeš gola na balkonu

ŽIVI ME

balkon

Eto nas, stigli smo u najžešću fazu ljeta. Temperature su poludjele i svom svojom strašću iskazuju koliko su vatrene. Ova njihova ljubavna igra vrlo je fatala, a nekima može biti i letalna pa samo svi, više-manje, u okrilju svog doma i čekam da toplotni zagrljaj malo popust.

Po kući je u ovim vremenima najbolje hodati u gaćicama. Ionako je sve zamračeno i daleko od pogleda, a ovako polugolog tijela ništa te ne stišće i uživaš potpunu slobodu i sve je ok. Ali mogu se dogoditi i neočekivane situacije.

Tako sam ja danas napravila zanimljivi dan svom susjedu preko puta. U jednom trenutku svoje potpune odsutnosti sadašnjeg trenutka, zalijevajući cvijeće mrtvo hladno samo odšetala u lođu i otišla zaliti ružmarine ne razmišljajući o svojoj oskudnosti u odijevanju.

Preko na balkonu bio je susjed i mora da je bio vrlo i nadasve ugodno iznenađen kada me je ugledao onakvu. Jednim krajičkom oka primijetila sam kako neko maše rukama i zviždi, ali nije mi ni na kraj pameti bilo da se sav taj njegov ljubavni zov tiče mene. Sve do trenutka kada sam postala svjesna da sam u lođi u gaćicama i da je onaj razdragani muškarac tamo preko puta sav svoj fokus uperio na mene.

Dobro jutro Kolumbo, promrmljala sam sama sebi. U tom trenutku instiktivno sam htjela sagnuti se i otrčati u sigurnije odaje, no onda sam shvatila da je gotovo i da sam se dovoljno pokazala da bih se sada morala skrivati pa sam se mirno okrenula prema njemu i mahnula s obje ruke. Izgleda da ga je to raspametilo. Nageo se preko balkona pružajući ruke prema meni. Pomislila sam, još bi luđak mogao i pasti. Vidim da je vrag odnio šalu i da je vrijeme da mu nestanem s obzora u skrivenu zonu stana.

Bože moj! Pubertet obično traja 2-5 godina, no izgleda da se znanost debelo zafrkla kod nekih ili bolje rečeno kod većine muškaraca, kod njih to ne prestaje dok su živi.

Eto ti što je muškarac, vidi dvije dude i raspameti se! Što se to dogodi u glavi? Nešto tu ne valja. Priroda ili se je našalila s njima ili nije znala da će to imati takve dalekosežne posljedice na cijeli njihov život.

Ponekada pomislim da zapravo njima i nije lako. Ako su konstantno na toj infatilnoj razini svijesti da ih pojedini dijelovi ženskog tijela totalno izbace iz ravnoteže, pitam se kako im je živjeti s tim. Pogotovo danas kada puno žena obilato nude svoje atribute na “izvolite”. Pa njima je hodati ulicom u ovo ljetno doba gore nego slonu u staklani. Lijevo, desno, ispred, s boka, s leđa, dijagonalno, gdje god baciš pogled napadaju dude, noge, guze u neograničenim količinama. A meko tkivo samo buja…i ne prestaje! A jajaj kakav presing.

Sva ta “unutra-van” svijest podivlja i jedino što tada imaju u glavi su “rupe”. Mozak im je poput švicarskog sira, izbušen načistio, a neopisiva želja za rupom i dalje raste. Pa kako onda s toliko rupa mogu biti zdrave pameti, Ne mogu! Njihova sva fiziologija usmjerena je samo u jedno!

No, na sreću vrlo rijetki pojedinci muškog roda ipak su nekako prevladali tu opsesivnost. Uspjeli su evoluirati! Je da im je trebalo milijun nešto godina za to, ali ipak su uspjeli i sada mogu hodati ulicom kao normalno ljudsko biće bez obzira na sva ženska tijela uokolo. To je dokaza da i ovi Homo rupakisi ipak mogu evoluirati i izvući se tom zagrljaju primitivizma.

Pa dragi muškarci stisnite zube i naprijed! Izađite iz te rupoidne svijesti i pokažite da ste ipak pravi muškarci, a ne pubertetlije. Kada jednom izađete iz tih svojih neobuzdanih rupnih potreba shvatiti ćete koliko još divnih stvari postoji na svijetu, još toliko slojeva između use, nase i podase!! Možda konačno shvatite što je punina života. Nije u rupama sve! Ima nešto i u ljubavi….!

A moj susjed….on još stoji na balkonu! Valjda misli da ću opet izaći ili je možda ostao zaglavljen u jednoj od rupa u njegovoj glavi.

Nadam se da će se odglaviti prije nego što dobije toplotni udar. Dovoljno je već “udaren” da bi mu ovo bilo previše!

kolumna-danijela-gasparovic

Facebook komentari

ŽIVI ME

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.