LICE

Pobijedite vlastite strahove

ŽIVI ME

a1a

Astrološka prognoza za ovaj tjedan, pogledajte kako su nam naklonjeni planeti i koju energiju donose.

Pozdrav svima! Sigurna sam da već osjećate pomak kozmičke energije koja ovaj tjedan ulazi u škorpiona.To označava kraj “mirnog” doba vage. Vrijeme je da se naš oklop i oružje izvadi iz ormara.  Krenimo s osnovnim savjetima za preživljavanje ovaj mjesec: najvažniji savjet je što god da se dogodi ostanite mirni. Moramo se staviti u poziciju promatrača jer ćemo vjerojatno svjedočiti onom najboljem ali i najgorem od ljudskog ponašanja ovaj tjedan!

Dakle,što imamo u čartu…

Prvo, blagoslovi: Još uvijek imamo puno planeta u Vagi, Jupiter i Mjesec su u Lavu, lagano nam svemir baca kost da se pripremimo na temperature koje dolaze.

Probleme ovaj tjedan je u planetarnim interakcije. Primijetiti ćemo mnoge loše aspekte između Mjeseca, Urana i Plutona. Također, Uran je suprotstavljen Merkuru (još je retrogradan) u Vagi, kao i Sjeverni mjesečev čvor. Uran se je ponovo aktivan, a kao što znamo on vlada terorizmom i svim oblicima revolucije.

A znate li što je gorivo rata i terorizma? Naša vlastiti reaktivnost koja živi u nama svima!
Ljudi drži u kontroli sva kraljevstva, ne amo naše već i životinjsko, biljno, materijalno pa čak i kraljevstvo anđela!

Kaže se da ja prvi čovjek Adam napravljen iz atom iz svih tih kraljevstva, tako da smo mi bukvalno dio svakoga od njih. Zbog toga je vrlo važna vlastita samokontrola nad našom reaktivnom stranom. Sjetite se samo priče o zamahu krila leptira koji može prouzročiti uragan na drugom kraju svijeta. Sve je povezano puno jače i snažnije nego što mi mislimo.

Ovaj tjedan dobivamo pravi dar, mladi mjesec s kojim ulazimo u vladavinu škorpiona. Škorpion je vatra vodenih znakova, voda je uzavrela što znači da mira baš i neće biti. A još kada znamo da njime vlada planet Mars, onda možete pretpostaviti da kod njih nema sive boje, sve je ili crno ili bijelo (što je jako rijetko).

Škorpion je poznat po svojem nevjerojatnom instinktu za posao i ljude oko sebe.Oni su najveći samodestruktivac u cijelom zodijaku. Njima se uvijek treba pokazati granice jer njihova opsesivna želja za kontrolom može uzrokovati veliki problem u suživotu s njim.

Škorpioni su poznati po svojim velikim djelima neustrašivosti i hrabrosti. Međutim, u stvarnim bitkama života, oni se muče s vrlo intenzivnim unutarnjim strahovima, koji često iskrive stvarnost. Često imaju strah od neuspjeha, da bude osuđen, i (još intenzivniji) strah da ne budu voljeni. Tada dolazi kriza!

Škorpioni su odlični detektivi i političari, njih je nemoguće poznavati u dubine jer oni svoje tajne nose u grob. Škorpiju može voditi samo netko jači, netko kome se on divi, takva osoba mu može pomoći u fokusiranju energije. Osim toga škorpije su odlični i neustrašivi ratnici.

Ovaj tjedan možemo iskoristiti energiju hrabrosti za borbu protiv svojih vlastitih demona ili terorizma u nama i donijeti pravi mir na površinu svijeta. I ne zaboravite kada meditirate pozovite u svijest sva područja sukoba u svijetu bez obzira koliko nam se čini da nas se ne tiču, ne zaboravite svi smo jedno!

Facebook komentari

ŽIVI ME

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.