LICE

Njegova inspiracija je ljubav

ŽIVI ME

MM NASLOV

Jeste li ikada vidjeli haljinu na slici i rekli woooooooooow kako savršeno? Ako vam se to do sada nije dogodilo možda vam se dogodi kada vidite haljine u nastavku.

Ako ste na tren pomislili kako se ovdje radi o nekom razvikanom dizajneru svjetskog glasa popu Lagerfelda ili Valentina, moramo vas razuvjeriti, ništa slično tome nije u pitanju, ovdje se radi o jednom mladom, talentiranom i vrlo posebnom dizajneru iz našeg susjedstva.

mm11

Mihailo Anušić stoji iza brenda Mihano Momosa. Filozofija ovog brenda je stavljanje žene  u centar svog stvaralaštva dajući joj titulu princeze koja samosvjesno hoda ulicama života i ostavlja trag u pogledima. Tako Mihailo uspješno balansira između potrebe svake žene da živi svoju bajku i stvarnog svijeta koji je sve samo nije bajkovit. No, njegova žena usprkos svim izazovima može biti prava žena, romantična, suptilna, nježna i snažna u isto vrijeme. Mihailo ženu ponovno vraća na pijadestal ženstvenosti i i izvlači na površinu njenu suptilnu energiju koje se izgubila negdje u zadnjih 50 i nešto godina.

U ovim kreacijama divno je biti žena!

Mi nismo mogli odoljeti nego nazvati Mihaila i poslušati što nam ima reći. Intervju je jednako tako inspirativan kao i njegove kreacije. A nije ni čudo za nekoga čija je najveća inspiracija LJUBAV!

Što Te čini sretnim?

Kao vječiti optimista, smatram da je život sam po sebi lijep i svaki novi dan je razlog za sreću. Male stvari me raduju, a ispunjenje nalazim u stvaranju.

Što Te „ubija“?

Bez ružnih stvari ne bismo bili u mogućnosti cijeniti lijepe. Negativne okolnosti koristim kao lekcije i iz svakog iskustva pokušavam nešto naučiti. Pošto sam perfekcionista, nesklad može da me izbaci iz takta ali me i motivirati da budem bolji.

Kome/čemu se diviš?

Svakom pojedincu koji nije odstupao od svojih snova, bez obzira što je predmet želje bio.

Što ti je najvažnije u životu?

Ljubav. Ona me pokreće i istovremeno je moja najveća inspiracija, tako da utiče i na moj privatni i profesionalni život.

Koji je Tvoj san, vizija? Imaš li vjere da ćeš ga ostvariti? Da uhvatiš zlatnu ribicu…tri želje?

U profesionalnom smislu moj san je da budem što bolji i da svoje kreativne ideje beskompromisno sprovodim u djelo i siguran sam da od te namjere neću odstupiti. Želje ću reći samo zlatnoj ribici, a sam ću raditi na njihovom ispunjenju dok ona ne naiđe.

Gdje se vidiš za 5-10 godina?

Vidim sebe kao ostvarenu osobu na svim poljima, u miru sa samim sobom. Fizički ne znam gdje ću se nalaziti ali gdje god budem nadam se harmoniji i mogućnosti da pomažem drugim ljudima, naročito iz svoje branše.

Kada ne radiš što radiš?

Opuštam se uz dobro vino, trudim se da što više vremena provodim s bliskim prijateljima. Šetam psa i uživam u dobroj glazbi. Međutim, u svakom trenutku razmišljam o sljedećim koracima i nikada nisam sasvim besposlen, ali mi to razmišljanje ne predstavlja opterećenje i uživam u svakom trenutku i posla i dokolice.

Što Te motivira ići dalje?

Želja da budem bolji od sebe samoga, sam proces stvaralaštva me također veoma uzbuđuje i motivira da uložim sve svoje kapacitete u kreiranje. A ljubav mi uvijek daje krila da budem još efikasniji.

Imaš li vlastiti moto kojeg se držiš u životu?

Čovjek može ostvariti sve što stvarno, istinski želi.

Kada navečer legneš da li si zadovoljan učinjenim ili misliš da si mogao više?

Uvijek mislim da mogu još, ali se trudim da se ne forsiram. Svaki novi dan nosi nove pobjede i donosi nove ideje.

Nešto za kraj?

Vjerujte u ljubav, živite svoju bajku!

Ako vam se kreacije jako sviđaju, navratite do Novog Sada, a više o ovom brendu nađite na:  mihanomomosa

mm12

mm4 mm10 mm9 mm11

mm7 mm8

seve

Facebook komentari

ŽIVI ME

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.