LICE

Naš prijedlog tjedne kombinacije odjeće za zaposlenu ženu

ŽIVI ME

naslov komb

Drage dame, pogotovo one zaposlene, vjerojatno vam je svakodnevni izbor odjeće ponekada vrlo težak zadatak, pogotovo ako ste manager ili radite nešto slično.  Tada je vaš izbor odjeće vrlo bitan,  jer i način na koji se oblačite ostavlja određeni dojam na druge.

 

Žene trebaju biti lijepe i dotjerane. Iako je to dosta teško u današnje doba, ne samo zbog financija nego i kroničnog nedostatka vremena. Jako je bitno kada kupujete nove komade odjeće misliti na to da ih možete kombinirati s već postojećim stvarima u ormaru. Ponekada je dovoljno staviti drugu košulju i maramu i već ćete izgledate svježe i novo.

Dobra torba, čizme i marama ili šal mogu podići i najobičniju kombinaciju. A znate li da torbe, remene, nakit  kao i svećane haljine kada vam zatrebaju možete iznajmiti na nekoliko dana i tako uvijek biti u stilu?

Kako bi doznali gdje i kako to učiniti samo kliknite na silverclubrentafashion.com   i uživajte u svim mogućnostima koje vam se tamo nude!

U utorak, 22.ožujka 2016. u prostoru Silver Cluba, u Ilici 47a, održat će se druga modna aukcija gdje Vas očekuju brojna iznenađenja. Ulaz je besplatan za sve posjetitelje! Drage goste Silver Cluba razveseliti ćemo dugo iščekivanom novom aukcijom na kojoj ćete moći kupiti svoje miljenice iz njihovog  posudbenog asortimana. 

A uživajte i u ovim kombinacijama koje smo vam ponudili za ovaj tjedan!

 

 

 

tjedna komb

Facebook komentari

ŽIVI ME

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.