ŠARENO

Sigurni smo da ne bi baš htjeli ovu masažu

ŽIVI ME

Čuli samo za razne vrste masaža, ali za ovako nešto, joj! Gotovo da je teško i povjerovati. Možete li uopće zamisliti masažu sa mesarskim noževima?  Ljudima u Hsinchu, u sjevernom Tajvanu to je posve normalno. Oni koji ovo prakticiraju kažu da se s ovom masažom mogu izliječiti mnoge bolesti. Ljudi u velikom broju posjećuju terapeute koji oštre svoj alat na mokrom kamenu trljajući oštrice noževa.

Ovo zvuči kao tretman kojeg bi očekivali u samom paklu, ali u stvarnosti uopće nije niti krvavo niti jako bolno. Sve je prilično jednostavno, terapeuti bukvalno noževe povlače po koži, ali je ne zarezuju pa nema nikakve krvi. Trik je pravilno spustiti nož na kožu s određenom količinom sile, a zatim ga povući po koži. Tako se aktivira statička energija što dovodi do samoliječenja. Povećava se protok krvi, aktivira pohranjena energija i eliminiraju štetni toksini.

Masaža traje 30 minuta, košta oko 15 dolara. Prije same masaže pacijente savjetuju da budu opušteni i neustrašivi. Neki se na početku malo trzaju kada ih pogodi nož, a neki umiru od smijeha kada ih nož „golica“ ispod pazuha.  Stručnjaci tvrde da ova terapija ima potencijal za liječenje ozbiljnih bolesti poput raka  i raznih bubrežnih poremećaja. 

Što god bilo ako ljude izliječe od raka, svaka čast tretmanu, pa makar i sa mesarskim noževima!

via: weirdasianews.com

Pogledajte: Za veće grudi u Tajland na šamaranje

Facebook komentari

ŽIVI ME

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.