UM

Izaći iz kutije

ŽIVI ME

kutija

Kada idemo izvan svoje zone udobnosti događaju nam se dobre stvari, ovo je dobro poznata ideja u većini duhovnih učenja. To je osnovni zakon svemira. Sve stvari u životu rade na taj način. Nema svjetla u žarulji bez otpora, nema snažnog mišićnog tkiva bez otpora. Naše uši ne mogu čuti bez otpora.

Kako je i Einstein rekao da se problem ne može riješiti istim načinom mišljenja koji je doveo do njega, tako i u  životu. Ako želite nešto više, drugačije i bolje morate nešto promijeniti. A da bi nešto mogli promijeniti trebamo ići protiv sebe, protiv svega onoga što nas ne vodi na veću stepenicu. Ponekad se ovaj koncept brka s napornim radom, što je pogrešno. Težak posao ne znači otpor; nelagoda sama po sebi ne znači otpor. Iako kada ne koristimo otpor u mnogim situacijama koje to zahtijevaju zasigurno ćemo osjetiti nelagodu na kraju priče.

Duhovno pravilo je da ako smo u potrazi za udobnošću i samo zadovoljavamo vlastite potrebe da ugađanja samom sebi, ono što ćemo dobiti na kraju, bez obzira na prvotnu ugodu, je krajnja nelagoda i kaos.

No, ako svjesno idemo u potragu za nečim što nam je protiv naše prirode i samim tim vrlo neugodno, rezultat će biti dugoročna udobnost. Mi smo na ovaj svijet došli da postanemo najbolja verzija sebe, a da bi to postigli moramo se suočiti i oduprijeti svojim manama i negativnostima. Pogotovo ovaj tjedan kada nam još Svemir energetski daje potporu za to.

Mi se samo trebamo suočiti s onim što želimo promijeniti. Bez obzira da li je to ustajanje ranom zorom iz krevete ili suočavanje s osobom od koje smo se micali ili konačno odlučiti prestati s nekom našom lošom navikom, ovaj tjedan imamo dostupnu energiju koja će nam pomoći u prevladavanju tih izazova.

Uistinu ono što moramo napraviti ovaj tjedan je donijeti čvrstu odluku za to, a sve ostalo će se slagati gotovo magično.

Ovaj tjedan dobili smo mogućnost da se vinemo iznad naših ograničenja koje smo stvorili, samo ako ih poželimo slomiti. Ovo je vrijeme u kojem doista možemo izaći iz svoje kutije i shvatiti koliko smo bili ograničeni.

Zamijenimo privremeno zadovoljstvo za trajno ispunjenje!

Facebook komentari

ŽIVI ME

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.