LICE

Iskoristite pun mjesec neka radi za vas

ŽIVI ME

mjesec

Pun mjesec je vrijeme pozitivnih priliku ako ga koristite pravilno. To može povećati vašu pozitivnu energiju, ali može učiniti i obratno.Budući da pun mjesec donosi ogromnu količinu energije, morate biti u mirnom stanju uma kako bi primili pozitivan učinak. Zapamtite da ono što se događa u vašem tijelu, umu i duhu će biti pojačano.

Ako ste ljuti, osjećat ćete se ljuti ili ako ste sretni biti ćete setniji. Tijekom punog mjeseca, oceani bujaju i hitne sobe imaju više pacijenata. Energija je vrlo moćna, tako da je važno usmjeriti ju u pozitivnom namjerom.

Feng Shui nas uči kako da svoj život obogatimo korištenjem energije punog mjeseca (dva dana prije i dva dana poslije).

1. Suzdržite se od svađe i ljutnje

Pun mjesec je vrijeme mira i fluidnosti. Neka stvari idu, duboko dišite kroz teške trenutke i oprostite drugima za svoje pogreške. Ozbiljno, ako ne možete dopustiti da nešto samo ide, treba nježno komunicirati. Pokušajte vašu uzrujanost svesti na minimum ako je niste u mogućnosti izbjeći. Što god se događa u ovom trenutku umnožit će se. Zato nemojte dozvoliti da budete negativni u bilo kojem pogledu.

2. Imajte pozitivne misli

Svi znamo da bismo trebali razmišljati pozitivno što je više moguće, ali za vrijeme punog mjeseca ovo je posebno važno. Vaše pozitivne misli biti će pod naponom i množiti se. Čak i ako ćete potrošiti samo pet minuta kada se probudite i kada krenete na spavanje razmišljajući o pozitivnim stvarima u vašem životu, napravit ćete si veliku milost.

Na primjer, možete napisati popis zahvalnost za sve što imate ili se pogledati u ogledalo i reći lijepe stvari za sebe. Pogledajte oko sebe i zamijetite svu ljepotu koja vas okružuje. Zamislite da vaše pozitivne misli obasjane svjetlošću mjeseca rastu eksponencijalno.

3. Ispišite svoje ciljeve

Puni mjesec je idealno vrijeme za napraviti svoje tehnike manifestacije. Provedite vrijeme zamišljajući svoje ciljeve i zapisuju ih na papir. To je također odlično vrijeme za napraviti viziju ili “manifestaciju na ploči.” Da bi to učinili, napravite svoj poster s ciljevima koje želite ostvariti. Postavite taj poster na neko vidljivo mjesto da ga možete vidjeti svaki dan. Trošenje vremena na slaganje svojih snove za vrijeme punog mjeseca daje dodatni polet, a vi u njih inicirate dodatnu energiju.

4. Meditirajte

Budući da pun mjesec donosi toliku energiju, meditacije za to vrijeme stvaraju mir, svjesnost i tišinu. Opustite se i uživajte u toj energiji. Pogotovo ako možete meditirati u grupi, tada je blagodat još i veća.

5. Pošaljite blagoslov drugima

Budući da imate moć punog mjesec uz vas, pošaljite iscjeljujuću energiju, ružičastu svjetlost i dobre misli prijateljima, obitelji, kolegama i strancima. Osim toga, pošaljite energiju mira tamo gdje je najpotrebnija, bilo gdje u svijetu. Nemate pojma koliko je to ogromna dobrobiti za njih, a i bonus za vas.

Ne možemo promijeniti druge, ali možemo širiti dobro i tako utjecati na svijet i sebe. Stoga, nemojte misliti kako je nemoguće nešto promijeniti. Vi budite ta promjena koja će ovom svijetu pokloniti dašak dobrote i pozitivne energije.

Facebook komentari

ŽIVI ME

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.