ŠARENO

Imamo li konačno dokaz da Bog postoji?

ŽIVI ME

bog

Postojanje Boga uvijek je bilo u suprotnosti sa znanošću. Bog i znanost nisu mogli ići zajedno.  Iako su pojedini veliki znanstvenici poput Leonarda ili Newtona koristli neke od svetih knjiga poput Zohara. I sam Tesla je govorio kako je samo kanal, no znanstvena zajednica Boga nikada nije prihvaćala niti kao mogućnost.

Ali  dogodilo se nešto sasvim drugo, nešto neočekivano kako piše ethyper.com. Engleski teorijski fizičar i znanstvenik, Stephen Hawking, zapanjio je znanstvenu zajednicu prošlog tjedna, kada je u govoru na Sveučilištu u Cambridgeu rekao kako vjeruje da “neki oblik inteligencije”  stoji iza stvaranja svemira.

Predstavljajući se studentima svjetski poznati znanstvenik izjavio je da su ga njegove godine istraživanja o stvaranju svemira  uspijeva izolirati neobičan znanstveni faktor za koji kaže da je u mnogočemu u suprotnosti s univerzalnim zakonima fizike. Ovaj neobičan fenomen naziva faktor Boga, koji je bio tu na samom početku stvaranja i odigrao veliku ulogu u određivanju kako će Svemir izgledati. Nešto kao vrhovni kreator.

Jedva čekamo otkriti što će se dalje dogoditi!

 

 

 

Facebook komentari

ŽIVI ME

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.