TIJELO

I za umor ima rješenje, jednostavno i vrlo zdravo

ŽIVI ME

Kako danas živimo, vrlo često se uhvatimo u situaciji da sami sebi kažemo: “Nemam snage više za ništa!”, ali što je najgore nemamo tu privilegiju da stanemo i odmorimo.

Za takve trenutke nudim vam nešto što sam isprobala i doista djeluje. Što je najvažnije totalno je prirodno i sigurno.

 Energypip, prirodni stimulans, poticaj osobama pod stresom i svima koji žele izvući više kada je to najpotrebnije. Jača psihofizičku sposobnost, održava budnost i koncentraciju na prirodan način i osigurava organizmu ugodan osjećaj snage i zadovoljstva.

Energypip je sinergija djelatnih sastojaka iz prirode, uz med sadrži guaranu, ekstrakt plodova acerole, druge biljne ekstrakte i aromu naranče.

Med uz poznate učinke, u ovom proizvodu primarno ima ulogu nosača djelatnih sastojaka do stanica organizma.  Skladan odnos sastojaka, vitamina C iz acerole – prirodnog izvora koji doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti, te ekstrakta sjemenki guarane koji potiče stvaranje energije daju Energypip-u moć jakog  prirodnog stimulansa.

Guarana je tropska biljka bobičastih plodova od kojih se tradicionalno priprema napitak za podizanje raspoloženja i radne sposobnosti, otklanjanje umora i smanjivanje osjećaja gladi.

Djelatna tvar je guaranin – prirodni kofein koji stimulira središnji živčani sustav, potiče veći protok krvi u mozak te povećava izlučivanje važnog neurotransmitera serotonina, jača psihofizičku sposobnost na prirodan način, održava budnost i osigurava organizmu ugodan osjećaj snage.  
Guaranin se u tijelu oslobađa postupno, potiče stvaranje energije kroz dulje vrijeme (cca. 6 sati ), što je prednost pred kofeinom iz kave. Važno je, za razliku od kofeina iz kave, guaranin ne izaziva  u tolikoj mjeri negativne učinke, lupanje srca ili ubrzan puls, a i diuretski učinak mu je znatno manji.

Energypip je namijenjen sportašima, posebno biciklistima i trkačima, studentima koji se bore sa ispitnim rokovima i vozačima za vrijeme dužih putovanja, menadžerima, mamama….zapravo, svima prije očekivanih napora, za vrijeme trajanja i nakon napornih aktivnosti za brži oporavak.

Energypip je prirodan, ne sadrži konzervanse i umjetna bojila, ugodnog je, ne preslatkog okusa i ne zahtjeva dodatnu konzumaciju tekućine.

Način uporabe
Sav sadržaj vrećice otapati u ustima i postupno gutati. Preporučuje se do tri vrećice dnevno.

Upozorenje
Sadrži kofein (333mg/100g). Ne preporučuje se djeci ili trudnicama.

Sastojci
Med, guarana, ekstrakt plodova acerole, drugi biljni ekstrakti, aroma naranče. Više na www.pip.hr


Business photo created by freepik – www.freepik.com

Facebook komentari

ŽIVI ME

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.