LICE

Hrvati uspjeli prevariti i evoluciju

ŽIVI ME

ameba

O joj, joj u što smo se to pretvorili. Činjenice o našem narodu su više nego poražavajuće. Veliki smo nacionalisti koji vole svastike, peremo zube jednom tjedno, debeli smo, mladi su nam zatucani, militantno nastrojeni, netolerantni i mrzitelji svega i svačega. Pred nama je vrlo svjetla budućnost!

Pa što nam se to dogodilo? Od stoljeća sedmog do danas negdje smo se debelo zaje….!

Postali smo teški primitivci koji misle da su velike face. Pa stvarno smo face…. u prosjeku potrošimo 3 i pol paste za zube i jednu četkicu na godinu! Velike smo prljave, smrdljive i zatucane face.

Stranci hvale ljepotu naše zemlje, ali se čude našem narodu kažu kako smo vrlo antiintelektualna nacija koju zanima samo tri bizarne stvari nase, use i podase! Izgleda da smo mi zapravo pravi genijalci, nekim čudom zaustavili smo kotač evolucije. Ma ne samo da smo ga zaustavili već smo se vratili u daleku prošlost. To je doista pravi hrvatski fenomen. Zajebali smo evoluciju! Neće ona nas voditi u 21. stoljeće kad mi nju možemo vratiti u šesnaesto. U našim glavama Zemlja je još uvijek ravna ploča, a svi oni slični Koperniku antidržavni elementi.

Neću ni misliti što će biti za koji mjesec kada neke države EU otvore svoja vrata našoj radnoj snazi i kada odu svi oni koji imaju imalo mozga u glavi. Postati ćemo debela, bezuba nacija s jednom rukom na srcu, a drugom ćemo češat jaja, a tko ih nema kopati će nos.

Kako nas je krenulo možda se ne zaustavimo ni u šesnaestom stoljeću već nastavimo srljati dalje. Imamo zemlju puno spilja pa nema frke, možemo se vratiti i u pećine. Kakav nam je natalitet taman će nas za nekoliko desetljeća ostati toliko da se možemo nastaniti u pećinama diljem lijepe naše. Mi ćemo svakako ubrzati ovaj proces jer ćemo se u međuvremenu međusobno pokokati zbog onog životnog pitanja čiji je djeda bio ustaša, a čiji partizan. Valjda ćemo konačno i to pitanje razriješiti. Tada ona nekolicina koja ostane može konačno uživati u miru, u spilji. Ne možete zamisliti bolje rješenje problema koji nas sada muče. Imati ćemo konačno život bez kredita, švicaraca, mobinga, stresa, mobitela, političara, fakulteta. Riješiti ćemo se svega toga. Tada stvarno možemo imati samo ono za čim težimo use, nase i podase.

Kakva smo nacija, može nam se vrlo lako dogoditi da više i ne ostanemo ljudi, već postanemo majmuni. Iako kada malo bolje razmislim zašto bi uopće i bili majmuni. I majmuni nekada misle, a čemu to. Za nas bi bilo najbolje da se vratimo u prvobitni stanje ameba. Tada smo stvarno u čistoj “ljepoti”. Ameba nema ni zube, pa ih konačno ne bi morali prati čak niti jednom tjedno! Živjeli bi u vodi pa se ne bi trebali ni kupati i bili bi potpuno slobodni od bilo kakve svijesti. Kakvo bi to olakšanje bilo za ovu naciju!

Bravo mi, back to the roots! Osjećam se haj, mozak baj baj! Drage amebe evo naaaaaaaaas!

Daijela Gašparović

Facebook komentari

ŽIVI ME

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.