LICE

Da li ste bacili stare kofere?

ŽIVI ME

Da li ste bacili sve stare kofere,  sigurno imate nešto po bakinom tavanu, jer ako pronađete stare kofere možete i vi napraviti zanimljiv komad namještaja kao što je to napravio britanski dvojac iz James PlumbSvaki stari predmet možemo iskoristiti i kombinirati s nečim novim kako bi dobili neočekivani i nesvakidašnji komad unikatnog namještaja. Dizajneri sve više mijenjaju način gledanja na stare stvari koji su nekada završavali na gomili neiskorištenog smeća. Sada stare stvari recikliraju i daju im novi život!

Stari kovčega su dobili još jednu priliku iznenaditi i oduševiti. Zbog šarmantan razlike u svakom kofer, dizajn je promijenjen u skladu s dimenzijama i oblicima vintage elemenata. Dostupan u različitim veličinama i širinama, kofer-ladice mogu krasiti vaše interijere i učiniti ga posebnim.

Ako nemate stare kofere, za vas imamo drugu „koferastu ideju“ koja dolazi od Casamania i dizajnera  Maarten De Ceulaer. Što kažete na ove ormare?

A ako imate svog četveronožnog ljubimca, da i ovdje su koferi dobro došli. Pogledajte kakav mu krevet možete napraviti ili jednostavno možete naručiti na Atomic Attic’s Etsy shop.

A sada trkom na Hrelić, stari tavan ili gdje već postoji mogućnost pronalaska starih kofera!!!! Sretno s vlastitim inovacijama!

Facebook komentari

ŽIVI ME

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.