LICE

5 minuta za savršenu guzu

ŽIVI ME

guza3

Sve žene žele lijepu guzu ali baš nismo sve spremne boraviti po fitnesima i znojiti se na tko zna kakvim vježbama, a mnoge kažu kako nemaju ni vremena za takve aktivnosti. Ok, ajmo reći da možemo prihvatiti sve te isprike ali sve mi i dalje želio lijepu guzu. Mi vam nudimo neke trikove kako  da svakodnevno vježbamo a da pri tome nije sve tako naporno.

Jedna od genijalnih vježbi koje možete raditi na poslu, u autu, dok gledate TV, vrlo jednostavno, dok sjedite stišćite stražnje mišiće a da se pri tome ne pomažete nogama već težinu tijela dižete na stražnjim mišićima. Stisnite mišiće što jače možete i tako ostanete neko vrijeme, a onda se opustite. Ovo ponavljajte u nedogled gdje god stignete.

Još je jedna zgodan vježbica koju možete raditi dok perete zube, stojite za kuhinjom i pripremate jelo.

Sasvim malo savite se prema naprijed, a onda jednu snažno zabacite ozada, opet stisnite mišiće stražnjice dok nogu  gurate prema nazad, a onda je možete gurati na stranu. Ne zaboravite  odraditi lijevu i desnu nogu. Jednako dobra vježba je da dok stojite dižite se na prste i opet čvrsto stežitie  stražnjicu. Možete se jednom rukom osloniti na zid ako na prstima nemate dobar balans.

 Ako imate malo dijete odite s njim na trampolin ili preskačite uže. U 10 minuta izgubiti će te 200 kalorija i odraditi mišiće nogu i stražnjice.  Osim toga ima još jedan mali trik, ne koristite dizalo, trčkarajte po stepenicama, svaki dan po malo ali kumulativno odlična vježba.

Ima još nešto, dok se odmarate, lezite na pod, stavite noge na kauč i podižite tijelo od ramena gurajući guzu prema gore čvrsto je stisnuvši. A dok čekate da voda provrije dok radite tjesteninu napravite par čučnjeva.

Našli smo i video koji vam daje vježbe za koje vam je potrebno dnevno samo 5 minuta.

 

 

vjezbe
guza 1

guza

 

Facebook komentari

ŽIVI ME

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.