LICE

Znate li što je SHIN TAI tretman?

ŽIVI ME

2

Počastite se kozmetičkim tretmanom čiji je rezultat glatka koža, koja će već za kratko vrijeme izgledati čvrsta i otpornija.

“Svila nije tkivo, svila je osjećaj, i stoga je idealan poklon svakoj ženi”

Tretman ekstraktima čiste svile licu pruža intenzivnu njegu i zaštitu, koja je posebice potrebna nakon duge zime, kada je koža  bila izložena hladnoći, vjetru i suhom zraku u zatvorenim, grijanim prostorima. Ima učinak prirodnog liftinga, i odličan je za hidratizaciju kože. Poznat kao Shin Tai tretman, još je jedan od onih koji je spojio najbolje od istoka i zapada, uključuje mikrodermoabraziju s peelingom…

Molekule svile djeluju poput spužve i u stanju su uskladištiti vlagu 300 puta veću od vlastite težine. Sami koncentrati, serumi koji se koriste u 90-minutnom tretmanu razvijeni su od čiste nemodificirane svile. Ti se koncentrati koriste neovisno o starosti i vrsti kože. Protok tretmana upotpunjen je jedinstvenom sinergijom različitih tehnika masaže dalekog Tajlanda u kombinaciji s ekskluzivnim ritualima za maksimum relaksacije.

Jedinstvena sinergija različitih tehnika masaže u kombinaciji s eksluzivnim ritualima za maksumum relaksacije. Nježni i obzirni dodir ekstrakta svile na koži tijekom ovog tretmana pomažu u uklanjanju tenzija. Svaki korak pomaže u usporavanju starenja kože, poklanjajući koži novu ljepotu i karizmu.

Shin Tai tretman pruža licu intenzivnu njegu i zaštitu, a njegov je učinak, liftingu jer duboko obnavlja strukturu kože. Tretman se temelji na kombinaciji japanske Shiatsu masaže i koreanske ručne masaže. U samom Shin Tai tretmanu, specijalna masažna tehnika lica provodi se čistim ekstraktom nemodificirane, sirove svile i poludragoga kamenja. Tretman je vrlo ugodan, a njegov anti-ageing efekt vrlo brzo vidljiv, zbog visokog postotka aminokiselina, te sposobnosti svile da uskladišti vrlo visok postotak vlage, njime se postiže izvrsna hidratiziranost kože.

Shin Tai tretman postaje sve omiljeniji među ženama, pravi hit na Zapadu, jer je ugodan, potpuno prirodan i neinvazivan, a njegovi su učinci brzo vidljivi. Mnogi ga etiketiraju epitetom „revolucionaran” jer predstavlja tretman za pomlađivanje koji je odlična alternativa estetsko-kirurškoj intervenciji. Ekstrakti svile i poludragog kamenja stimuliraju cirkulaciju lica i ubrzavaju regeneraciju tkiva, a tretman posebno dobro djeluje na osjetljivo područje oko očiju koje se vidljivo zateže i učvršćuje.

I što kažete? Svakako ovaj tretman morate probati i bez njega više nećete moći!

Više informacija na: mexico-sun.com.hr  ili na telefon: 01 48 12 638

 

1

 

Facebook komentari

ŽIVI ME

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.