LICE

Želite li trepavice o kakvim ste oduvjek sanjali

ŽIVI ME

1a

Uvijek ste maštali o lijepim i dugim trepavicama? Možda je vrijeme da si svoju želju ispunite! REALASH je serum posvećen baš vama. Posebno se preporuča za trepavice koje su prirodno kratke, slabe ili oštećene ekstenzijama, neprimjerenom kozmetikom ili kemoterapijom.

Misija REALASH-a je da poveća gustoću trepavica te da ih produlji. Pojačivač trepavica regenerira trepavice u vrlo kratkom vremenu. Njegova formula je dermatološki i oftalmološki testirana od strane stručnjaka. Korisnici ga preporučuju.

REALASH će dodati volumen i duljinu trepavicama i poboljšati njihov cjelokupni izgled. Također će pomoći u zaštiti od krhkosti i loma tako da će izgledati jednostavno prekrasno!

Iako ćete konačne rezultate vidjeti nakon 30 dana, neke pozitivne promjene moći ćete vidjeti mnogo ranije. Nakon 2 tjedna možete vidjeti da su vam trepavice jače, zdravijeg izgleda i nahranjene. Nakon 21 dan rezultat će biti još spektakularniji! Novi vi za 10 dana.

    • trepavice 83% duže i 79% punije
    • učinkovitost potvrđena tijekom ispitivanja
    • bez nuspojava

Aktivni sastojci seruma stimuliraju rast trepavica, preventiraju njihovo ispadanje i poboljšavaju njihov cjelokupni izgled.

Kako bi se osigurala potpuna sigurnost formula je obogaćena prirodnim lanom i ekstraktom cvijeta nevena. Također, ekstrakt preslica čisti vašu kožu čineći je čvrstom i zategnutom. Ekstrakt kalamusa djeluje protuupalno. Sve ove supstance brinu za osjetljivu kožu oko očiju.

Kako pojačivač djeluje?

Faza rasta trepavica traje otprilike 30 dana. To je jako kratko vrijeme za trepavice da postanu duge i guste. REALASH napredna formula ubrzava prirodni rast trepavica i jača ih u korijenu. Kao rezultat trepavice postaju duge, zdravijeg izgleda i nahranjenje. REALASH formula također preventira njihovo ispadanje. Kako biste dobili najviše od pojačivača koristite ga jednom dnevno nakon uklanjanja šminke navečer. Nanesite ga na gornji kapak na korijen trepavica. Zahvaljujući posebnoj formuli i jednostavnom aplikatoru 3ml seruma dovoljno je za 3 mjeseca tretmana. Aplikacija je jednostavna – jedan potez kista dovoljan je za uživanje u prekrasnim trepavicama!

Facebook komentari

ŽIVI ME

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.