Lijepi

Zante li nositi minice?

ŽIVI ME

mini

Ljeto je i mnoge žene tako rado nose minice. No, minicu treba znati nositi, slažete li se s tim?

Evo nekoliko savjeta kako nositi minicu i izgledati savršeno. Kao prvo,  idealna duljina minica je 10 cm ispod guze. Ne bi trebali nositi kraće od toga, zaista nema potrebe.

Prije nego se odlučite na minicu, dobro pogledajte da li su vaše noge spremne na pokazivanje. Garderoba treba uljepšati ženu. Dobro odabrana odjeća ističe na našem tijelu ono što je lijepo, a skriva ono što je ružno. Budite objektivne prema svome tijelu. Nema razloga nositi minice zbog toga što su IN ili jer mislimo da ćemo u njoj izgledati seksi. Nećemo izgledati seksi ako nam minica ne stoje. Neke žene puno više izgledaju seksi ako otkriju lijepi dekolte, a obuku dugu suknju ili haljinu.

Dakle, pogotovo ljeti kada nema čarapa noge moraju biti lijepe i njegovane, nikako ne debele, sa puno celulita ili ne depilirane. Zašto bi nešto što nije lijepo pokazivali drugima?

Dakle, ako su vam noge aduti, uskočite u minice, ako nisu, ima toliko drugih načina da budete prediven i seksi.

Zlatno je pravilo, ako imate minicu, pokrite dekolte. I minica i dekolte „na izvoli“ izgledati će vulgarno, a to nije ženstveno niti  imalo primamljivo. Treba jako paziti i kada s minicom nosite na štikle. Ne pretjerujte s dodacima, neka minica ili haljina ne bude preuske. Zapamtite, previše nakita ili svih ostalih dodataka mogu izgledati kičasto i upropastiti opći dojam. Neka bude decentno i ženstveno. To je puno više seksi nego glumiti porno divu. Ostavite te priče za intimu spavaće sobe. Osim toga ako ne znate hodati u štiklama, u minici to će biti još više izražajno. Nabadanje na štiklama izgleda očajno. To se posebno odnosi na mlade cure koje misli da je dovoljno samo obući štiklu i biti seksi. Drage moje, istina je daleko od toga. Definitivno sve se da naučiti, pa to kako hodati. Svakako naučite to!

U minici se treba znati i ponašati. Ako ste nesigurne, ako se ne osjećate dobro u tome što ste obukli, nikako nemojte ništa nositi na silu. Zapamtite, pogotovo minica traži samosvjesnu ženu koja neće svaki čas navlačiti suknjicu jer nije sigurna u sebe. Bez obzira na ljepotu vaših nogu, izgledati će te nereprezentativno. Hodajte uspravno i uzdignute glave, budite svoja kraljica, a korak neka vam bude snažan i siguran.

U minici morate obratiti pažnju kako sjedite. Kada izlazite iz auta, prvo obe noge spojite i zajedno izbacite iz auta na tlo pa pa tek onda ustanete i zakoračite. Isto tako pazite kada sjedite i prebacujete nogu preko noge. Pokazivati međunožje nije odlika dame.

Ovdje nismo pričali kakav model minice odabrati ali to je jedna sasvim druga priča, koju ćemo ispričati drugi puta. Sada vam želim samo naglasiti da svakoj ženi ne stoji sve. Trebate naći model baš za sebe, bez obzira na to što je IN što ne.  Moda nije tu da je slijepo pratite već da je iskoristite kako bi izgradili svoj stil.

Drage lifex dame, budite svoje i uživajte u sebi!

mini1 mini2 mini3 mini4 mini5 mini6

Facebook komentari

ŽIVI ME

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.