Putovanja

Zadovoljstva sa “vrha” svijeta

ŽIVI ME
PH-D terasa s najskupljim pogledom

Priuštite si maštovit i sofisticirani život fantazije u hotelu Dream Downtown u samom srcu NY! Zadivljujući hotel smješten u samom centru donjeg dijela Manhattana, na 355 West 16. ulici između 8. i 9. avenije, nudi vam kapriciozan dizajn i vrhunsku uslugu. Sve sa okusom bogatstva i neizmjernog uživanja.

Hotel  uz raznovrsnu ponudu luksuznog i više luksuznog smještaja ( 316 soba sa svim pripadajućim zadovoljstvima) nudi i vrhunsku zabavu. U suradnji sa Strategic group, najpoznatijom NY ekipom za organizaciju evenata, na najvišem katu hotela upravo je otvoren PH-D  lounge. Panoramski pogled na New York je već dovoljan razlog da posjetite ovaj bar. Ali to je samo početak, idemo dalje…. tu u tzv. električnoj sobi je zadnje čudo tehnike  zvučnog sustav koji na samom krovu grada nudi ludu zabavu uz  gostovanje top DJ-a na planeti i  šarenim koktelom u ruci,  čini se da je  ovo jedno od najupečatljivijih mjesta trenutno  u New Yorku, a sve u stilu Sex&the City.

No to nije sve. Hotel nudi i restoran Romera kojeg vodi poznati i nagradam ovjenčani kuhar, dr. neurologije,  Miguel Sanchez Romera. Njegovo znanje o neuroznanosti, dijetetici i umjetnosti proizvelo je neke od najinovativnijih kulinarskih tehnika,  zvanu neurogastronomija. Tamo će te doživjeti ono što su kritičari opisali kao “najveća jedinstvena kuhinja na svijetu.”

A kada se umorite od svega, komda svog mira pronađite na ležaljci uz bazen dok samo jednim poluotvorenim okom promatrate vrevu Manhattana dolje ispod vas.

 

izvor: dreamdowntown.com

Facebook komentari

ŽIVI ME

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.