Putovanja

Večera u oblacima

ŽIVI ME

Dobrlo došli na nebesko piće na krovu 63. kata nebodera. Ne, ovo nije scenarij iz nekog SF filma već zabava za sve one koji se nađu u Bangkok.  Toranj Dome st State u kojem se nalazi luksuzni hotel, druga je najviša zgrada u gradu i nudi nezaboravan pogled na grad i Chao Phraya rijeku. No, ako uz čašicu pića i ogladnite u produžetku se nalazi restoran Sirocco čije su delicije jednako tako očaravajuća kao i pogled na grad.

Restoran Breeze smješten je na 52 katu tornja Club at lebua i nudi najbolje specijalitete azijske kuhinje. U prekrasnom ambijentu, pogledu iz snova i inovativnom dizajnu uživati će sva vaša osjetila. No, ako vam pogled na grad dalek ispod vas stvara  vrtoglavicu, večerati možete i u zatvorenom prostoru do kojeg vodi  neonski „Sky Bridge“ od 25 metara i cijelom prostoru daje još dodatnu impresivnost.

Nije kraj, ima još….. Vertigo Grill&Moon bar nudi još malo nebeskih poslastica sa 61. kata.  Za one koji su se boraveći u Bangkoku poželjeli malo roštilja, intime, savršenih koktela i najboljih vina ovo je pravo mjesto za uživanje. Kada dođete kuhar će odmah preporučiti nešto poput Jakobove kapica na žaru sa prženim lješnjacima i maslacem od korijandera ili pak školjke sa parmezanom i timijanom! Jednostavno neodoljivo!

čaroban je taj grad Bangkok!

 

Facebook komentari

ŽIVI ME

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.