Putovanja

U Milano u hotel u kojem žive bajke

ŽIVI ME

hotel

1840 sagrađena je željeznička stanica u centru Milana koja je tada bila jedna od najljepših zgrada u Italiji. I danas na mjestu Viale Monte Grappa 12 još uvijek ovo zdanje odiše ljepotom, no danas ima sasvim drugačiju ulogu, tu se više ne zaustavljaju vlakovi već oduševljeni turisti. nekadašnja željeznička staniva je renovirana u predivan Maison Moschino hotel u kojem ne tutnje vlakovi već dizajn priča bajke.

Svaka od 65 soba hotela je jedinstveno i fascinantno umjetničko djelo. A svaka soba ima i svoje ime kao što su slatka sobe, plava soba, zlatna soba, oblak, život je krevet od ruža, tapete, zzzzzzz i sve dalje redom. Kao da ste ušli u zečju rupi i na svakom koraku vreba novo iznenađenje. Ovaj ekscentričan i nadasve maštoviti interijer inspirira um i relaksira tijelo, te daje iskustvo nakon čega ništa više neće biti isto. Zavisno od sobe spavanje je od 200 do 350 eura po osobi.

Savršen hotel za jedan taka grad kao što je Milano! Tko bi uz sav taj talijanski dizajn kojeg talijani cijene i pokazuju svijetu, očekivao nešto manje! Nije to Zagreb!

the-ribbon-1 dormire_in_un_abito_da_sera_maison_moschino gold---oro_maison_moschino la_stanza_petali---life_is_a_bed_of_roses_maison_moschino little-red-riding-hood-maison_moschino_milan1 maison_moschino_la_stanza_di_alice maison_moschino_sweet-room stanza_foresta---the_forest_maison_moschino       Via: maisonmoschino.com/

Facebook komentari

ŽIVI ME

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.