Kolumne

Sve ih treba kastrirati

ŽIVI ME
M

alo sam tužna….gdje god bacim pogled samo vidim čudne muške kreature koja se stalno bore za moć, koji uporno žele dokazati kako su u pravu i kako su veći frajeri od onih drugih ili drugog. Samo da im je moć, samo da im je biti prvi, alfa muškarac kojeg će svi slušati, samo da im je biti jači i snažniji.

Stvarno su se totalno izgubili u toj svojoj igri tko je veći muškarac. Pogledajte oko sebe i shvatit ćete da se na svim nivoima vodi ista borba…od toga tko je najveći frajer u ulici, uredu, stranki, saboru, korporaciji do toga tko je veći frajer u svijetu. I sve preko naših leđa.

A mi stvarno nemamo ništa s tim i ne želimo sudjelovati u njihovom kurčenju i dokazivanju. Ali tko nas pita. Pogotovo nas žene.

Ovaj svijet je pun muškaraca na svim većim pozicijama. Sve same muške glave (i tu i tamo neka žena koja baš i ne sliči na ženu), izgledaju poput pjetlića, samo se napuhuju u tim svojim skupim odjelima i pogledima punim samohvale. Bogovi s Olimpa.

Gledam ih i mislim si da svi oni žele zagrabiti tu lažnu moć jer zapravo imaju “malog”. Frajeri s “malim” baš su u kur…! Ta njihova alatka u gaćama uzrok je svih njihovih frustracija. Što je manji to su frustracije veće i veća želja za moći. Čim mu pogledaš u gaće jasno ti je što mu je u glavi. A kako će se muško onda dokazivati nego graditi autoritet po sistemu ja sam najveći baja u selu i mogu što hoću, i imam više novaca, i moje su igračke veće i moćnije, i moji su brodovi opasniji i samo jednim pritiskom gumba mogu te smrviti u prah. To ih hrani,i daje osjećaj muškosti kada ga već nemaju sami od sebe. pravim frajerima ne treba ova igra. Oni znaju koliko su moćni sami od sebe.

Bože moj kako bi sam svijet bio ljepše mjesto za život kada bi dragi nam muškarci imali zadovoljavajuću veličinu dotičnog organa. Zamislite da su zadovoljni s onim što imaju??

No i tu se postavlja novo pitanje koje glasi: “Je li njima cilj biti zadovoljan s veličinom dotičnog ili biti najveći kuronja među kuronjama?” Teško pitanje, zar ne? Teško je otkriti dokle seže ta patologija vezana uz centimetre njihovog centra života? Izgleda da je ta patologija poput svemira koji se stalno širi.

Koliko bi se svijet doista spasio da im odmah svima ugradimo alatku iste veličine pa da svi znaju da im je “piton” svima isti u milimetar. Eh, ali bi se tada vjerojatno dokazivali tko može duže ili više ili kome se brže diže ili nešto tako?

A možda je ipak za mir u svijetu bolje kastrirati ih? Odrezati taj visuljak i gotovo.

Recimo da postoji zakon, ako muškarci žele u politiku moraju biti kastrirani! Pa sad ti vidi hoćeš u politiku ili ne! To ti je kao ulazak u harem, može ako si eunuh, ako ne sorry ne možeš biti u haremu. E nećete vi nama glumiti frajere na naš račun.

Ako mi plaćamo političare i sve te njihove uhljebe valjda imamo prava postavljati uvjete. Dok im se nešto klati među nogama ne mogu u politiku. Druge sfere ćemo već nekako pregrmiti, ali u politiku ne mogu nikako. I imamo pravo na to. Kada dolazimo na razgovor za posao poslodavac je taj koji postavlja uvjete. Ako ih ne možemo zadovoljiti nećemo tu ni raditi.  Kako smo mi poslodavac političarima i žive na našoj grbači mi smo ti koji postavljaju pravila igre. 

Zamislite situaciju da dođete na posao i kažete šefu :”A ne, ne neću ja raditi to što mi vi kažete, ja ću raditi ono što ja hoću a za to ćete me plaćati koliko god hoću”!

Da, ne možemo to ni zamisliti, a oni se ponašaju upravo tako. Guraju ruke u naš džep i uzimaju od nas što god im se prohtije bez ikakvog pitanja, mrtvo hladno.

Sve ih treba kastrirati! Od prvog do zadnjeg. Pa nek onda pjevaju borbene ako mogu. Možda je to jedini način da preživimo njihove igre i spasimo svijet od suludih muških, destruktivnih umova. Nema nam druge. Pošto im klasična lobotomija ne pomaže jer im je onaj važni dio mozga koji donosi odluke smješten u drugoj glavi od one koja stoji na ramenu, kastracija je definitivno jedini mogući odgovor. 

Žao mi je dragi muškarci, ali nema nam druge.

Deni

 

 

 

Facebook komentari

ŽIVI ME

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.