Ideje

Svagdje možete dodati svoju kreativnost

ŽIVI ME
V

rlo često padnemo pod utjecaj mišljenja kako da bi imali lijepo uređen stan trebamo imati više novca da bi si mogli priuštiti lijepe dizajnerske komade namještaja.

Danas ćemo vam pokazati da to baš i ne mora biti tako. Naravno da dizajnerski komadi namještaja izgledaju vrlo posebno, no ako ste imalo spretni i vi od većine naizgled običnih komada namještaja, možete napraviti nešto doista posebno i drugačije. Za to treba imati volje, malo mašte i naravno vremena. Sada ćete reći kako svima fali vremena, ali da se ne lažemo, svatko od nas ako želi, može si tjedno odvojiti par sati za sebe.

Pogledajte jednu od ideja kako možete od vrlo jednostavnog stolića( kojeg možete imati u kuhinji kao pomoćni stolić) napraviti zanimljiviju varijaciju. Treba ga samo obojiti u boje koje odgovaraju vašoj kuhinji i dodati ručku za kuhinjsku krpu.

Lijepo izgleda zar ne? A zamislite samo koliko još varijacija imate, možete na gornjoj ploči napraviti mozaik od komada pločica, ili ogledala, možete koristiti shabby  chic, oslikati cijeli stolić…..!

Vjerujemo da i vi imate svoje ideje što bi napravili od ovog stolića, pa samo naprijed!

Uživajte u stvaranju.

 

IkeaBefore

Facebook komentari

ŽIVI ME

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.