Interier

Spoj starog i novog za jedinstveni ugođaj

Stari interijeri u novom ruhu

ŽIVI ME

 

Eh, da smo prije 20, 30 godina znali kako ćemo danas žudjeti za osjećajem starine i kako će sav bakin namještaj danas vrijediti cijelo bogatstvo, sigurni smo da bi dobro čuvali sve te komade namještaja i ne bi ih bacali na otpad poput bezvrijednih komada koji su odavno odradili svoje.

Pogledajte samo kako je uređena ova prekrasna stara kuća u Španjolskoj. Ovo je pravi školski primjer  kako savršeno uklopiti staro i novo. Ova idilična simbioza starina i modernog namještaja prostoru je dala posebnu energiju i onu toplu bakinu umiljatost, poput vrućeg tanjura domaće juhe.

Drvo, boje, shabby chic, drvene grede, stari oluci, kameni umivaonici i podovi, a s druge strane imamo totalno urbani dodir i luksuz koji počiva u pomno odabranim komadima namještaja.

I kako vam se sviđa, savršeno za kuću u kojoj bi se do besvijesti mogli odmarati i uživati, potpuno zaboraviti na strku, zbrku i stres. Ako još imate sreće da su vam ostale neke stare stvari ili čak komad kuće u kojoj je vrijeme stalo, ne pokušavajte sve promijeniti i ufurati u 21 stoljeće, nikako. Ostavite i oplemenite te stare stvari i uživajte u dodiru prošlosti.

 

Facebook komentari

ŽIVI ME

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.