UM

Skinite maske!

ŽIVI ME

 shutterstock_80602333

Svi mi nosimo maske.
Nitko od nas nije 100% vremena, 100% ono što zaista jesmo. Od lažnog smješka kada samo imali zaista loš dan, do pretvaranja da dajemo nekom od srca, a zapravo imamo skrivene motive, bez obzira što radili naše maske uvijek skrivaju istu stvar: našu pravu istinu.

Naš vlastiti ego nas sprječava živjeti našu pravu stinu. On će nas uvjeriti da nas naša maska zapravo štiti. Mi se uvjeravamo da će nas te maske spasiti od povreda i osjećaja boli, a zapravo nas samo blokiraju od doživljaja potpunog ispunjenja.

Kao što se je nemoguće sunčati s maskom na licu, tako je i nemoguće ostvariti svoje prave potencijale dok se pretvaramo kako smo netko drug noseći masku.

Kada se otvorimo istini i prestanemo skrivati naše „smeće“ ­-brak koji nije uspio, probleme u odnosima, financijske strahove ili krhko samopouzdanje-tek tada možemo stvoriti  pravu vezu ss samim sobom i s ljudima oko nas. Da ne spominjemo da će takav stav i drugima dati prostor da budu ono što jesu,  jer su i njihovi strahovi i problemi slični vašima.

Iako nije lako izložiti svoje slabosti, takvim otvaranjem kao da nadilazimo sami sebe i spajamo se sa božanskom energijom ljepote. Uklanjajući naše maske i živeći istinu dopuštamo da budemo ono što zaista jesmo, da upoznamo sebe i sve naše ljepote i to slobodno poklanjamo drugima.

Ovaj tjedan budite fokusirani na vaše maske i svaki puta kada se pojave, probajte ih skinuti i otkriti sebe.

Uživajte u procesu!

Facebook komentari

ŽIVI ME

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.