Interier

Tko bi u ovom radnom prostoru bio nadahnut?

Dizajn i kreativnost u svrhu posla i stvaranja ideja

ŽIVI ME

Kako napreduje svijest u svijetu i mi se svesrdno nadamo koko će jednoga dana i naši vlasnici kapitala u Hrvatskoj shvatiti kako radni ljudi nisu brojevi u nekom logoru koje treba iskorištavati do maksimuma i što manje plaćati, već da im je to najvrjedniji resurs o kojem ovisi njegovo blagostanje.

Upoznajte inspirativan prostor Taranta studija u Šangaju koji se bave dizajnom. Da bi nadahnuo svoje ljude vlasnik ima je osigurao inovativan i inspirativan prostor, kako bi mogli raditi, uživati, odmarati se, sastajati se, imati brainstorming ili imati duboki mir dok rade.

Na prvom katu smještene su pojedinačne radne stanice za individualan rad. Na gornji kada dolazi se „inspirativno-crvenim“ stepenicama oblikovanih kao velika kapljica vode koja se sprema kapnuti na zemlju. Ove stepenice simboliziraju prizemljenje ideja, otvaranje kreativnih kanala uz pomoć crvene boje i buđenje mašte.

U studiju je sve nekonvencionalno i pomaknuto u sferu umjetnosti, doima se kao da radite u velikom umjetničkom djelu, ludoj instalaciji koja vas grli i prožima inspiracijom.

I što kažete, da li bi voljeli raditi u takvom okruženju? Da li radni prostor djeluje na vas stimulativno ili ste jednostavno oguglali od svega i briga vas? Da li ste jedni od onih koji čekaju magičnih 16 sati da zatvorite vrata i krenete kući? Ah, što god mislili o poslu moramo priznati da bi bilo predivno raditi i uživati, i davati sebe, i veseliti se uspjehu, i nemati stresa……!

 

via:designboom.com

Facebook komentari

ŽIVI ME

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.