Putovanja

Putovanje u 19. stoljeće

ŽIVI ME

Ako volite miris davnina, pogotovo onih sa kraja 19 stoljeća, šumovite i divlje predjele, mirna jezera i pogled na planinske vrhunce onda je ovo nešto za vas. Resort Clayoquot nalazi se u blizini sela Tofino (30 minuta vožnje brodom) u Clayoquot, British Columbia, Kanada.

Ovaj logor inspiriran je 19. stoljećem i pravo je odredište snova u kojem je kombiniran rustikalni namještaj, priroda i ekstremni luksuz. Naselje pod nazivom ‘Glamping’ jednostavno je čarobno. Dizajneri su u uređenju ovog prostora koristili lokalnu povijest i jedinstveni krajolik za stvaranje novog koncepta.

Naselje se sastoji od 20 šatora od bijelog platna u kombinaciji s drvetom i kamenom, sa puno srebra i starina. Dnevna zabava uključuje vožnju brodom,  jahanje, vožnju kajakom i promatranje kitova, planinarenje i ribolov.

Clayoquot također ima sveobuhvatni program održivosti,  pa posjeduje  organski  vrt, obnovljivu energiju, recikliranje otpada i minimalni utjecaj na prirodu.

A cijene, ah definitivno nisu za naš džep, dakle za minimalno 3 dana, zavisno od apartmana platiti ćete od 4 -11 tisuća dolara.

Ok, zanemarite ove cifre, ionako ne biste baš išli u Kanadu na odmor, pa sada lijepo odmarajte uz ove slike i svu ljepotu na njima. Pa i to je divno, zar ne?

 

Facebook komentari

ŽIVI ME

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.