Trend

Posebna izdanje za ljubiteljice šminke i umjetnosti

ŽIVI ME

Artistry Studio™ prvo je obojao New York, a sada prelazi preko
Atlantika zbog najnovije kolekcije proizvoda za ljepotu, inspiriranim naj šik gradom u svijetu: Parizom. Nova Artistry Studio™ Parisian Style Edition sadrži proizvode koje vole sve strastvene ljubiteljice šminke: šik, Parizom inspirirana kozmetika prigodna za multitaskanje i usputno korištenje,te posebne proizvode za kupanje u ograničenom izdanju, za glamurozni pariški izgled bez imalo napora!

“Pretvorili smo svjetla, boje i svakodnevno uzbuđenje New Yorka uz upečatljive boje i odvažan dizajn.” Sada predstavljamo šarm i romantiku Pariza s razigranim pastelnim bojama za oči i usne te luksuznim proizvodima za kupanje i tijelo.

Artistry Studio pomaže ljubiteljicama ljepote da se zabave pokušavajući i dijeleći “must-have” proizvode te izgrade svoje poslovanje u tome procesu,” rekla je Kelli Templeton, Amway, potpredsjednica Global Beauty for the Artistry™ brenda.

Artistry Studio™ Parisian Style Edition proizvodi

Olaki “Je ne sais quoi” pariških djevojaka vrlo je lako postići s najnovijom Artistry Studio™ kolekcijom. Inspirirana stilom, umjetnošću i slasticama Pariza, ova kolekcija uključuje dva tona nijansi za usne i obraze, jarke i svjetlucave palete za oči te raskošne mirise i kupke. Tres chic!

Artistry Studio™ Parisian Style Edition surađuje s francuskom umjetnicom Adolie Day, čiji su hiroviti likovi i ilustracije prikazane na proizvodima i njihovoj ambalaži. “Nadahnuta sam bajkama i sanjivim likovima. Čast mi je oživjeti pariški stil koji poznajem i volim kroz crteže na Artistry™ Studio proizvodima i ambalaži.

Artistry Studio™ proizvodi prodaju se isključivo kroz mrežu Amway nositelja posla. Za više informacija o mogućnostima naručivanja, ali i izgradnje vlastitog posla pronaći ćete na stranici www.amway.hr.

Facebook komentari

ŽIVI ME

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.