Opći uvjeti korištenja i komentiranja sadržaja

Upotrebljavajući bilo koji dio portala zivi.me automatski prihvaćate sva pravila korištenja i sve njihove izmjene i dopune. Preporučujemo stoga da ih proučite prije nego što posjetite portal.

Smatra se da su korisnici korištenjem portala ili bilo kojega njegova dijela u svakom trenutku upoznati s pravilima uporabe i da su ih razumjeli u cijelosti. Nijedan dio portala ne smije se upotrebljavati u nezakonite svrhe ni za njihovo promicanje.

Zivi.me posjetiteljima osigurava korištenje sadržaja portala. Svi posjetitelji imaju pravo koristiti se besplatno sadržajima portala ako ne krše uvjete uporabe. Ovaj portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja koji kreiraju posjetitelji te poveznica (link) na vanjske stranice.

Sav sadržaj je objavljen u dobroj namjeri i služi isključivo u informativnu svrhu. Sav sadržaj portala upotrebljavate na vlastitu odgovornost. Zivi.me ne može se smatrati odgovornim ni za kakvu štetu nastalu njegovim korištenjem. Svi korisnici portala suglasni su s činjenicom da osobno snose svaki rizik u vezi s pristupom i korištenjem sadržaja na ovoj internetskoj stranici, te da portal Zivi.me neće biti odgovoran za bilo kakvu izravnu i/ili neizravnu štetu koja proizlazi ili bi mogla proizići iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja Zivi.me, kao i za bilo kakvu pogrešku ili propust u sadržaju ove internetske stranice.

Zivi.me zadržava pravo bilo kakve izmjene sadržaja ove internetske stranice, u bilo koje vrijeme i zbog bilo kojeg razloga, bez prethodne najave te isključuje svoju odgovornost za moguće posljedice takvih izmjena.

Pristup portalu Zivi.me i svim njegovim sadržajima dopušten je osobama bilo koje dobi, osim ako nije drukčije naznačeno. Oznaka 18+ na pojedinim sadržajima znači da je njihova uporaba dopuštena isključivo osobama starijima od osamnaest godina.

Zivi.me sadržava poveznice (link) na internetske stranice izvan portala. Objavljuje ih u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala. Sadržaje izvan portala korisnik upotrebljava na vlastitu odgovornost.

Prihvaćanjem uvjeta korištenja korisnik se slaže da će usluge portala uključivati reklame i različite obavijesti, poruke administratora te slične poruke Zivi.me-a nužne za redovito obavještavanje posjetitelja portala i funkcioniranje svih usluga i sadržaja portala. Uporabom portala korisnik pristaje na primanje reklamnih poruka.

Komentiranje sadržaja

Zivi.me je portal koji slavi život, kreativnost i ljepotu u svim oblicima, stoga nećemo tolerirati uvredljive, bezobrazne, prijeteće ili na bilo koji drugi način neprimjerene komentare pod izgovorom slobode izražavanja. Također nećemo tolerirati govor mržnje, rasno ni političko vrijeđanje te vrijeđanje na bilo kojim drugima osnovama.

Da bi se osiguralo slobodno i neometano korištenje uslugama portala Zivi.me, nije prihvatljivo i strogo je zabranjeno sljedeće:

a) objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše hrvatske i/ili međunarodne zakone; uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički sadržaj te sadržaj štetan na bilo koji drugi način;
b) objavljivanje, slanje, razmjena i prenošenje informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, a čija bi uporaba mogla nanijeti štetu drugim korisnicima;
c) lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe;
e) objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja zaštićenog autorskim pravom;
f) objavljivanje, razmjena i slanje neželjenog sadržaja korisnicima bez njihova pristanka ili traženja, kao što su promidžbeni materijali, reklamne poruke, elektroničko smeće (spam), lančana pisma, promidžbeni i reklamni materijali koji sadrže lažne informacije, navode ili tvrdnje koje mogu zavarati korisnike;
g) svjesno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja s virusima ili sličnim računalnim datotekama ili programima izrađenima u svrhu uništenja ili ograničenja rada bilo kojega računalnog softvera i/ili hardvera te telekomunikacijske opreme;
h) prikupljanje, čuvanje i objavljivanje osobnih podataka drugih posjetitelja portala i korisnika.

Zivi.me zadržava pravo ukloniti sadržaj koji smatra neprimjerenim ovim odredbama.

Neka na portalu vlada tolerancija i prihvaćanje različitosti, kako kaže naša priča svi smo mi na jednom brodu!

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.