UM

10 načina kako privlačiti blagostanje u svoj život

Dobro je znati

ŽIVI ME

Kažu oni mudri da imati novac nije stvar teškog rada, sreće ili okolnosti već našeg uma i načina na koji shvaćamo život. Mnogi se s tim mogu ili ne moraju složiti, ali u potpunosti odbaciti ove tvrdnje nije baš pametno.  Mudro je vidjeti  što se krije iza toga, usvojiti neke vještine i isprobati ih pa onda donositi sud.

Dakle, ukoliko želite imati novca i živjeti u blagostanju potrebno je svoju svijest posložiti na drugačije vibracije.

Evo kako treba razmišljati.

1 Izazovi su prilike

Kada se pojave izazovu prosperitetni um neće od toga stvarati probleme niti kukati. Na izazove će gledati kao na izvor novog iskustva, kao mogućnosti da se otkrije nešto novo i dođe na više nivoe.

2. Novac je energija

Blagostanje možemo privući jer je novac samo energija, interaktivna vibracija kojom se razmjenjuju vrijednosti. Obilje se može stvoriti tako da se ne blokira ta energija, ako postoji grč i strah, takav stav nas neće dovesti do prosperiteta.

3. Osjećaj usklađenosti

Mi samo savršene mašine samo ako se dobro slušamo. Ako odmaknemo ego i poslušamo našu duboku intuiciju znat ćemo kada smo usklađeni sami sa sobom i svojim potencijalima. Prepoznat ćemo svoj pravi put koji nas vodi u blagostanje i ispunjenost. Djelovanje iz te zone usklađenosti donosi baš ono što nam uistinu treba.

4. Zahvalnost

Kada je čovjek fokusiran na ono što nema, vjerojatno će imati sve manje i manje. Prava svijest okrenuta je prema dobrom i ljepotama, a ne prema negativnostima. Zahvalnost na svemu je “state of mind” koji otvara prostor za ulazak novih blagodati.

5. Njegovanje vjerovanja u Svemir (Boga)

Ako nemamo potpunu vjeru u Svemir ili Boga kao izvor najveće sigurnosti i izvoru svog blagostanja nećemo moći živjeti u lakoći, bez straha i grča. Svemir nam želi dati sve, vjerujući u to privlačimo blagostanje u svoj život i otvoriti nove mogućnosti koje će nas dovesti na pravo mjesto u pravo vrijeme.

6. Davanje bez očekivanja

Davanjem dobivamo. Ako dajemo otvorena srca, bez očekivanje, skrivenih ciljeva i bilo kakve agende to davanje otvara put u blagostanje. Moćno je davanje desetine onoga što imamo drugima. Od svake plaće ili zarade izdvojiti desetinu i dati u humanitarne svrhe vodi nas na nove nivoe u kojem nema siromaštva.

7. Opraštanje

Opraštanje je jedan od najmoćnijih duhovnih alata prosperitetnog načina razmišljanje. prošlost treba ostaviti u prošlosti i sa sobom ne nositi mržnje, zamjerke i želje za osvetom. Takva energija blokira protok energije i neće osigurati protok energije dobivanje.

8. Odgovornost za druge

Mi nismo jedinke same za sebe koliko god nam se čini da jesmo već samo svi međusobno povezani. Kada drugoj osobi pomognemo na njezinom putu uspjeha otvorili smo i sebi put sreći.

9. Iz JA u MI

Nikada nećemo otvoriti put blagostanja sebičnim odabirom djelovanja i stavljanja sebe u jedini fokus i zadovoljavajući samo svoje potrebe. Svaka aktivnost ako ne donosi i opće dobro teško da će donijeti trajno ispunjenje i dobrobit. Znate ono “Sve se vraća sve se plaća!”

10. Bez limita

Limitirajuća uvjerenja ne vode prosperitetu. Ako mislimo da je nešto nemoguće i biti će nemoguće.  Snaga i vjera koju imamo hrabro hodajući svojim putem i živeći  istinski sebe najjači je vjetar u leđa koji otvara sva vrata.

Iskušajte ove principe, posložite svoj um u skladu a ovim pravilima i promatrajte kako se mijenja svijet i kako vam se otvara novi put.

Fotografija: pixabay

Facebook komentari

ŽIVI ME

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.