Hoteli/restorani

I do 700 eura za spavanje u spilji

ŽIVI ME

Ovo je jedinstveni hotel na svijetu! Pitate se zašto? Hotel Le Grotte Sextantio Della Civita koji ponosno nosi 4 zvjezdice zapravo je „ugrađeni“ hotel koji se nalazi prirodnoj ljepoti prapovijesne spilje!

Smješten u području Matera, grada u Južnoj Italiji, Sassi (60 km udaljen od aerodroma u Bariju i 250 km od Napulja) ovaj hotel svjetske klase predstavlja vrlo spektakularne i dobro očuvan špilje koje su se stoljećima koristile kao mjesto za stanovanje, kao crkva, pa čak i palača.

Kombinacija starog i savršeno uklopljenog sadašnjeg dizajna rezultirao je  jedinstvenim mjestom posebnog ugođaja i energije. Prostor UNESCO-ve Svjetske baštine od 1993, gdje luksuzna udobnost konvergira s prapovijesnom vibracijom, zaista je nešto što se treba vidjeti i svakako ako ste u mogućnosti i prespavati.  Možete rezervirati jednu od 18 soba tijekom cijele godine od € 100 do € 700 po noćenju, ovisno o sezoni i tip sobe.

Zamislite samo koliko tajni i koliko priča je satkano u tim kamenim zidovima. Možda vam se neka od priča ispriča u snu, ako budete znali pažljivi slušati, jer ako zidovi imaju uši zašto ne bi imali i usta kako bi vam šaputali u uho dok spavate!

via: designhotels.com

Pogledajte; Beton, slama, krava i eto špilja

Facebook komentari

ŽIVI ME

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.