Šareno

Kada se spoje ljepota i dobrota

ŽIVI ME

hellp

Ljepotice i humanitarna akcija s udrugom Europa Donna Hrvatska

Našoj planeti fali lijepa i ženski snažna energija kako bi vratila balans u ovaj, još uvijek tako muški svijet. A kako ćemo doći do toga ako se žene ne pokrenu i poduzmu sve što je u njihovim rukama da bi napravile mali iskorak prema tom cilju.

Tako će se sutra na Cvjetnom trgu skupiti lijepe mlade žene finalistice izbora Miss Zgreba i Zagrebačke županije u želji da pomognu udruzi Europa Donna Hrvatska u prikupljati donacije za aparat za intraoperativno zračenje koji je potreban ženama oboljelima od raka dojke.

Djevojkama će se pridružiti i aktualna Miss Hrvatske Antonija Gogić, a doći će i gradonačelnik Milan Bandić. Iako su za sutra najavili ružno vrijeme to neće omesti djevojke da građanima podjele licitarska srca i pozovu ih na pomoć.  Rak dojke najčešći je tumor u žena. U Hrvatskoj će svaka 10. žena oboljeti, a sve je veći broj žena mlađe dobi (Čak i mlađih od 30 godina). Kako ne postoji način da bolest spriječimo, jedini je cilj otkriti je u početnoj fazi. Uz ovaj spomenuti aparat žene s rakom dojke bi puno lakše prolazile cijeli proces liječenja.

Humanitarna akcija odvija se u susret događanju “Noć zagrebačke ljepote” koje će se održati 23. travnja 2015. godine u klubu Lauba. Na eventu će se izabrati najljepša djevojka Zagreba i Zagrebačke županije koja će ući u finale za izbor Miss Hrvatske. Sam izbor je koncipiran kao talk show gdje će mnoge poznate i uspješne dame grada govoriti o današnjoj ulozi žena u društvu, gdje će se slaviti i ljepote Zagreba i zagrepčanki. Umjesto kupaćih kostima, treba podići svijest, a isto tako i razbiti paradigme da su lijepe žene tek samo lijepe.

Ako ste u blizini, dođite sutra na Cvjetni trg, napravite dobro djelo i sudjelujete u donaciji.

Facebook komentari

ŽIVI ME

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.