Sretni

Intervencija Svemira

ŽIVI ME

nebo1

Mudri često kažu: “Mi radimo planove, a Bog se smije.”

Iako ova izreka mnogima zvuči čudno i ne vjeruju u nju, u njoj ima puno istine.

Svi mi imamo svoje želje i ciljeve i to je dobro. Važno je imati ciljeve u životu i slijediti svoje snove, stvarajući realnost kakvu želimo. No, moramo znati da su naše želje vrlo često limitirane, zasnovane na krivim pretpostavkama ili uvjetovane okolinom. Ono što mi želimo za sebe samo je djelić onoga što Svemir čuva za nas.

Zapravo, to je česti razlog zašto se naši planovi ponekad izjalove. Bilo da se radi o ljubavnim vezama ili poslovnim projektima koji nisu uspjeli, uvijek kada stvari ne idu onako kako smo zamislili počnemo paničariti, ljutiti se, a o brigama koja tada stvaramo u glavi da i ne govorimo.

Kada bismo samo znali da je sve to tako nepotrebno, da takvom bezrazložnom brigom i ljutnjom zapravo stvaramo blokade i sprečavamo intervenciju više Sile, kako god je zvali.

Mi smo toliko navezani na krajnji rezultat naših planova da ne dopustimo da se dogodi bilo što drugo. A znate i sami, koliko vam se puta dogodilo da ste željeli nešto i kada ste to dobili shvatili ste da vam to baš i ne treba. Svemir nam je toliko puta to pokazao, no mi i dalje, kada poželimo nešto ili nekoga, u svojoj glavi ne dopuštamo nikakvu drugu varijaciju osim one koju smo zamislili. A to nije dobro. Trebamo biti otvoreni, trebamo pustiti da nam život pokaže i donese ono što je najbolje za nas, a ne ono što mi mislimo da je najbolje za nas. Trebamo napraviti sve da dođemo do svog cilja, a onda dopustiti Svemiru da djeluje i donese ono što treba.

U trenucima kada ne dobijete ono što želite, vjerujte da to znači da je nešto još bolje na putu. Što više imamo vjeru u Svemir sve ćemo više dobivati baš ono što nam treba.

Ono što mislimo da je razočaranje, obično je način na koji nam Svemir govori: ” Imam nešto bolje na umu za tebe. “

Zato treba biti strpljiv i vjerovati!

Facebook komentari

ŽIVI ME

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.