Produkt

Ikea je već u znaku blagdana

ŽIVI ME
Bilo da u tvom dijelu svijeta pada snijeg ili pak uživaš u tropskom suncu, smisao ove sezone okupljanje je tvojih najmilijih i uživanje u zajedničkim trenucima. Svatko ima svoj način zabave. Bilo da kitiš božićno drvce ili samo zapališ svijeću, jednostavno je stvoriti dom koji je dizajniran kako bi pripadao baš tebi.

Unesi malo svjetla u svoj dom. VÄRMER kolekcija sastoji se od blagdanskih i zimskih dodataka koji će tvojoj obitelji i tebi pružiti još topliji ugođaj u domu.
Blagdanska kolekcija koja nosi priču
IKEA je pozvala dvije dizajnerske obitelji iz dva različita kraja svijeta da osmisle kolekciju inspiriranu blagdanima koja će prazničko rasploženje dodatno začiniti. Koristeći svoje obitelji kao početnu točku prilikom procesa dizaniranja, stvorili su VÄRMER kolekciju koja je uistinu personalizirana. Prekrasni, bezvremenski i funkcionalni komadi namještaja i ukrasa dizajnirani za sve vrste proslava, ali iznad svega, za provođenje nezaboravnih zajedničkin trenutaka.
 
„Zamišljali smo našu obitelj kako koristi ove predmete u našem domu. Koristili smo izdržljive materijale poput drva, recikliranog aluminija, jute i vune. Materijal dovoljno govori sam o sebi, a s vremenom će se i mijenjati, te na taj način pričati priče o tome kako se koristio u prošlosti.‟
Sarah i Jens Fager, dizajneri iz Švedske
 

Facebook komentari

ŽIVI ME

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.