Priče života

Igrati šah s modom

ŽIVI ME
Znate li tko je najveća svjetska manipulatorica već stoljećima? Možda imate neke prijedloge, no ovdje ćemo vam ponuditi odgovor da je to moda. Moda možda na prvu ne zvuči nimalo zastrašujuće, zvuči glamurozno, ali je itakako opasan igrač s kojim igra nikad ne prestaje. Prevrtljivo diktira konzumiranje koje svi pratimo.

Kada si na strani stvaranja mode kao naša Branka, za uspjeh su važna, kako kaže, tri ključna sastojka znanje, volja i sreća. Tako je nekako i u životu, pa kažimo onda, život Je moda. Zapitajmo se, krojimo li život kakav želimo? Ako da, osviješteni smo pojedinci. Bravo. Ako ne, tko nama upravlja? Kome smo dali konac, iglu i škare?

Branka Vučetić Atletić, žena koja je donijela odluku biti tražena i kroz to definirala mnoge usjehe danas je profesionalni modni kreator i modni konzultant. Intenzivno radi na stvaralaštvu modnog dizajna, konstrukcije odjeće i rekonstrukcije povijesnih kostima.

Branka Vučetić Atletić od studentskih dana u Zagrebu sve do osnivanja Učilišta Profokus gradi karijeru koja se zasniva na znanju, učenju, iskustvu. Jedna je od rijetkih Hrvatica koja je završila privatnu školu ESMOD u Parizu i radila u kući visoke mode “Pierre Cardin”. Govori četiri strana jezika, te je uspješno radila kao modni savjetnik širom svijeta.

Odluka o osnivanju Učilišta Profokus imala je za cilj prenijeti znanje i iskustvo polaznicima u Učilištu. Kratak životopis dio je uspjeha i želje osnivačice da svi koji su završili verificirane programe Učilišta Profokus ostvare uspješne karijere.

Facebook komentari

ŽIVI ME

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.