Lijepi

Hippy garden i njihova Divlja djeca

ŽIVI ME

 

hg

U četvrtak je u Gliptoteci HAZU predstavljen jedinstven modni projekt ‘Divlje djeca Hippy Gardena’, koji je pod kreativnom palicom Đurđice Vorkapić povezao visoku modu i izložbu mirisnih slika u konceptualnu cjelinu. Đurđica je ovaj puta odlučila publici pokazati svoju kolekciju na osebujan i drugačiji način stvarajući tako jedinstven doživljaj koji je sve prisutne odveo u svijet živih slika i ljepote stopljene u bajkoviti modni doživljaj. Njene kreacije kao i uvijek odišu ženstvenošću, glamurom i onim posebnim dostojanstvom koji ženu čin jedinstvenom i čarobnom.
Uvijek mi je izazov stvarati nešto novo i neočekivano, uživam u realizaciji novih stvaralačkih dimenzija koje u potpunosti  odražavaju moju kreativnost – rekla je dizajnerica i kreativna direktorica Hippy Gardena Đurđica Vorkapić.
Ovim se modnim događajem nastavlja obilježavanje 15. obljetnice Hippy Gardena, a projekt je zamišljen kao putujuća izložba živih mirisnih slika autohtonih zaštićenih biljnih vrsta koje upotpunjuju najnoviju modno-umjetničku kolekciju Hippy Gardena.
Nakon svečanog otvorenja izložbe i modne kolekcije u Gliptoteci HAZU, projekt “Divlja djeca Hippy Gardena“ nastavit će svoje putovanje Lijepom našom, prenoseći istinski doživljaj prirode i ukazujući na važnost postojanja i očuvanja biljnih vrsta u Hrvatskoj. Tako će Divlja djeca Hippy Gardena putovati Rovinjom, Pulom, Rijekom, Zadrom, Splitom, Dubrovnikom te otocima Hvarom i Bračom, a nakon završetka turističke sezone projekt se seli u gradove kontinetalne Hrvatske.

 

hg6

hg2

hg3

hg4

hg sve

hga

hgvio

Facebook komentari

ŽIVI ME

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.