LICE

Dočekajte ljeto sa dugim prirodnim trepavicama

ŽIVI ME

xtreme 0848

Najnoviji  trend u kozmetici su preparati za povećanje trepavica. Na tržištu je toliko preparata koji obećavaju bujnije i duže trepavice i to bez maskare ili umjetnih trepavica. Zvuči doista primamljivo, pogotovo kad znamo da dolazi ljeto. Svakako bi bilo lijepo imati zanosne prirodne trepavice.

Većina dostupnih preparata su bez hormona i parabena, sadrže polipeptida  i aminokiseline kako bi ojačali trepavice i spriječili pucanje. Tako prirodne trepavice postaju punije, tamnije i duže. Svi proizvođači tvrde da je primjena sigurna i bezopasna.

Sigurno vas zanima kada možete očekivati prve rezultate?

U nekim slučajevima, korisnici kažu da su primijetili poboljšanje već nakon 28 dana, dok drugi tvrde da ima je trebalo više od 50 dana svakodnevne primjene.

 SmartLash, primjerice, objavio je svoje kliničke rezultate, koji pokazuju da je 93% ispitanica navelo da su im trepavice duže već nakon 28 dana, a njih 83% kažu da su im trepavice u tom periodu postale deblje i gušće.

Ako je vjerovati proizvođačima, ova kozmetička novotarija doista daje rezultate. Trebate samo biti uporni i kroz mjesec dva vaše trepavice više neće biti iste.

Zanimljivo bi bilo napraviti istraživanje u kojem bi se uspoređivali rezultati nekih od ovih preparata s običnim ricinusovim uljem. Kako nemamo tako nešto, ne možemo niti dati savjet što da radite. No, ako niste skloni kemiji svakako s ricinusovim uljem nećete pogriješiti.

Što god koristili dočekajte ljeto zanosnog pogleda!

Facebook komentari

ŽIVI ME

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.