LICE

Cro A Porter produkcijski nadmašio sve do sada

ŽIVI ME

naslovna-696x450

Zračna luka Zagreb (hangar Croatia Airlines) postaje modna pista koje je sve prisutne ostavila bez daha. Ovim izdanjem Cro A Porter je produkcijski nadmašio čak i mnoga svjetska modna događanja. U ovo doba krize koja nas stišće na sve strane ovo je bio pravi pokazatelj svima da se nikada ne treba predati i da treba stvarati. Kreativnost je ono što nas vodi u bolji svijet.

Možemo samo pokloniti velike čestitke cijeloj ekipi koja je stvarala ovaj event!

U 4 dana 1.-4. 10. kroz hangar ali i Muzej automobila Ferdinand Budick prošlo je mnogo oduševljenih gledatelja.  Niti stroga pravila sigurnosti Zračne luke Zagreb, niti posebni uvjeti koji su vladali prilikom akreditiranja nisu spriječili medije iz cijele regije kao ni brojna imena iz društvenog života da upravo svjedoče ovoj modnoj povijesti.

Po prvi put Schwarzkopf Cro A Porter posebno se ističe i činjenicom da je to prvi modni projekt u Hrvatskoj pod visokom pokroviteljstvom Predsjednika Republike Hrvatske dr.sc. Ive Josipovića, čime Cro a Porter još jednom dobiva potporu u svojim nastojanjima promocije i razvoja modne i kreativne industrije te dizajna u Republici Hrvatskoj, ali i u jačoj afirmaciji prema izvozu modne odjeće proizvedene u RH.

Cro A Porter oduvijek je bio sinonim za modnu nepredvidivost i originalnost čiji koncept i sadržaj uvijek nadilaze standardne okvire i svim svojim segmentima nikoga ne ostavlja ravnodušnim.
Upravo Cro a Porter odlazi tamo gdje se drugi ne usude i iz sezone u sezonu istovremeno šokira i oduševljava te postavlja još uvijek neuhvatljiv modno – estetski standard. Za ovosezonski vizualni identitet zaslužni su umjetnički direktor Viktor Drago i fotografMladen Šarić.
24.-ti Cro a Porter je i ovog puta svojom sjajnom produkcijom, organizacijom i inovativnošću oduševio sve ljubitelje mode, te u jedinstvenom prostoru hangara Croatia Airlinesa pružio vrhunski modni događaj, a sve s ciljem pozicioniranja hrvatske mode i grada Zagreba na kartu europskih metropola mode.

Ovosezonski, Schwarzkopf Cro a Porter održao se na dvije lokacije

Schwarzkopf Cro A Porter AVANTGARDE Muzej automobila Ferdinand Budicki u sklopu kojeg su svoje kreacije predstavili: XD XENIA DESIGN, VEDRANA MASTELA, ETNA MAAR, MARIO VIJAČKIĆ, MARIE RAZ, EVEN EaST, SPIRIT BY T.B.

Schwarzkopf Cro A Porter DEPARTURE Zračna luka Zagreb u sklopu koje su svoje kolekcije predstavli: NEBO, ANAMARIJA ASANOVIĆ/ MARIPOSA by Kristina Bradač, TATJANA PANTOŠ, ARILEO, LOKOMOTIVA, SONJA LAMUT, TWINS by Begović&Štimac, IVANMAN, MATIJA VUICA i mnogi drugi.

Dizajneri su prikazali svoje modne vizije, neki više, a neki manje uspješno. No, ako znamo uvjete u kojima dizajneri danas stvaraju pravo je čudo što su uspjeli sve ovo i prikazati.

Facebook komentari

ŽIVI ME

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.