Dom

Bazen iznad ponora

ŽIVI ME

Villa Amanzi je osmislio dizajnerskog tima Original Vision Ltd  (arhitekti: Adrian McCarroll, Waiman Cheung, Jamie Jamieson) a nalazi se u Kamala Beach, Phuket, Tajland. Ova vila je pravi raj za one kojima je potreban miran načinu života. Kamala Beach je spektakularno mjesto i ima toliko toga za ponuditi.

U definiranje elemenata za Villa Amanzi arhitektima je nit vodilja bile stijene i fascinantan pogled na zaljev. Oni dominiraju u svakom trenutku i rezoniraju na svakom koraku. Kamena stijena tako je i sastavni dio dnevnog boravka dajući prostoru potpuno drugačiju priču i nezamislivu dinamiku.

Vila je okruženja tropskim drvećem i velikom kamenom platformom sa koje se pogled spušta dolje u dubinu od 60 metar gdje se more veselo igra s velikom kamenim gromadama. Cijelu mističnu priču zaokružuje savršeno dizajnirani bazen koji kao da visi iznad provalije i nudi nesvakidašnji pomalo zastrašujući osjećaj lebdenja za sve one koji doplivaju do ruba.

Ukoliko vam se ova vila jako, jako sviđa, slobodnu je možete iznajmiti. Samo kliknite na:
http://www.privatehomesandvillas.com/phv/villadetail.aspx?strID=Amanzi

Za sedam dan morati ćete keširati 35.000 $. No, soba ima 6 spavaćih soba pa može primiti 12 ljudi, ako se još malo netko nagura spavati i u dnevnu sobu može se proći za 2 i nešto sitno tisuće dolara po osobi.

Za ovakav pogled sa bazena gotovo da i nije puno 😆

 

Pogledajte: Luksuz bez limita

Facebook komentari

ŽIVI ME

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.